emberland
emberland
emberland
emberland
emberland
emberland

 

 

 

 

emberland
 
 
 
 
 
emberland emberland emberland
 

Ce va fi

Acum stim destul de bine ce va fi aici. Ne-a luat 6 ani sa incercam si sa experimntam, sa construim si sa demolam - idei mai mult, caci banuti pentru a face si fizic nu au prea fost.
Asadar, va fi o minilivada de aproape 200 de arbori si arbusti fructiferi din peste 15 specii care cuprind peste 66 de soiuri.
Asteptam inceperea productiei in vara anului 2015, cand speram sa putem scoate la vanzare o parte din recolta.
Incercam cu toate puterile sa tinem livada cat mai naturala si stropirile sa fie facute doar pentru sanatatea copacului, fara stimulente de crestere si ingrasaminte. Stropirile se vor face doar cu fungicide si insecticide naturale, biologice. Iar daca nu vom reusi sa tinem copacul sanatos vom apela la alte chimicale pentru a-l insanatosi.
Dar nu ne oprim aici. Dorim sa adaugam valoare in curtea noastra, si anume prin prelucrarea unei parti din rod: dorim sa facem fructe uscate, bineintele in mod natural fara adaugare de conservanti, dorim sa facem marmelada, poate chiar si compoturi.
In partea din fata am amenajat un container pentru locuit. Aici va fi loc de joaca, relaxare, dar si un coltisor in care se prelucreaza fructe. In toamna anului 2013 am plantat 6 tei, care vor tine umbra pe perioada verii si vor da un miros placut la inceputul verii. Mai este un tei, care a fost cumparat deja "mare" - cu o inaltime de peste 2 metri, plantat in 2011, in spatele platformei cu gratar.
Speram sa ne simtim bine la Emberland si sa avem putere sa chemam multi prieteni in vizita.

 

emberland   completdesign