emberland
emberland
emberland
emberland
emberland
emberland

 

 

 

 

emberland
 
 
 
 
 
emberland emberland emberland
 

Termeni si conditii

Limitare de responsabilitate
Toata informatia prezentata pe site-ul www.emberland.ro este furnizata fara nici un fel de garantie, expresa sau sugerata.
Informatia prezentata poate include inacurateti de ordin tehnic sau erori de tastare. Informatiile acestui site va sunt oferite cu buna credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pentru a putea lua masurile care se impun.
emberland.ro nu va fi responsabila in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
Echipa emberland.ro nu va fi raspunzatoare pentru:
- orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentata pe site;
- orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi;
- prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele care rezulta din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site;
Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a emberland.ro.
Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.
Continutul site-ului
Echipa emberland.ro isi asuma dreptul de a face completari si modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare prealabila. Membrii emberland.ro isi asuma dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.
Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare.
Drepturi de autor
Numele EMBERLAND este proprietatea Familiei Stancu.
Intregul continut al site-ului www.emberland.ro (grafica, text, simboluri, scripturi) este proprietatea Familiei Stancu si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Securitatea Datelor Personale
Datele personale pe care dumneavoastra le furnizati in orice fel (e-mail, telefon, formulare prezente pe pagina web) vor fi folosite in scopul principal al acestui site. Acestea nu vor fi facute publice.

emberland   completdesign